Brrr. Lillan tyckte det var kallt. :)

Haha, var ute en sväng nyss i snön och snutteluttan tyckte allt att det var lite kallt. Fick känna på snön och gud vad hon rös. :) Mysigt. Idag har hon varit jätte glad och varit med när mamma diskat, plockat och tvättat. :) Tror hon tyckte mest om diskningen då det skvätte lite vatten då och då. ;) Thihi. Liggliften i vagnen också, sist vi hade den somnade hon så då tog jag upp hela liggliften istället för att väcka henne men nu är den i vagnen igen. Fast jag vill snart fixa så att hon sitter i vagnen, tror hon tycker det är roligare då, om hon inte är trött vill säga. :) Då är det nog skönast att ligga ner. Skulle ialla fall jag tycka. ;) Hehe. Nu måste jag bara byta bajsblöja.. Återkommer strax. 13.50


Nu är vi tillbaka, blöjan är bytt, jag passade på att gå på toaletten och sedan la jag iordning snuttisen blöjor för dom låg visst lite huller om buller. :) Haha. Klockan är nu 14.00 tio minuter tog det alltså, haha! Snabba vi är. ;) Upptäckte även att jag kommer få lägga undan ett par vita byxor och en vit body med Nalle puh & hans vänner på. Det har visst blivit lite för litet. :( Haha. Tycker inte om att lägga undan kläder! Hon växer på tok för snabbt nu! Såg att pjamasen hon hade inatt också håller på att bli för liten och den som jag nyss köpte! Åh. Lite tråkigt allt, kanske dags att skaffa en ny snart? Så man får användning för kläderna igen. ;) Haha! För sälja eller ge bort tänker jag absolut inte göra! Det är ju minne från tiden då hon var liten sånt ska man väl spara?! Haha. Men mammakläder, det köper jag inte ens. :) Bara onödigt! Jag kan ha mina vanliga kläder när jag har stor mage. :) Kan nog bero på att jag inte växer så mycket, är ju liten som en nötkärna känns det som. Haha! Upptäckte också att jag gått ner 5kg sedan i Oktober. :) Inte så mycket men är helt klart nöjd med det! :) Och mer ska det bli! Ska komma ner till 40kg, så jag har ialla fall några kilon kvar att gå ner. Om jag inte skulle bli gravid igen då. ;) Hihi..

Nä. Nu är tvätten torkad, ska gå och hämta den sen försöka söva snuttan min. Hon är lite gnällig nu. Hörs sen!

Flytta kanske?!

Jag känner faktiskt för att göra det! Har letat hus och lägenheter nu, har hittat lite som skulle passa så vem vet hur det blir i framtiden. :) Vill nog inte bo kvar här länge till.. Känner mig slutkörd varje dag för allt jag får höra, läsa och veta. När ska det ta slut?! Jag visste att det var några som inte tyckte om att jag skaffade barn, men att några skulle ha SÅ mycket emot det visste jag inte! Men jag bryr mig inte. Jag har en egen famiilj nu och jag trivs jätte bra med dom. Jimmie och Paulineh är mitt allt och jag gör allt för dom också! Mina älsklingar. ♥ Är så glad att de är min familj. Jimmie, du är världens bästa pappa. Tror inte någon står ut så mycket som du gör. Du har ett jobb som gör att du kanske fått livstids skador Men du ger aldrig upp familjen. ♥ Paulineh och jag älskar dig så mycket och det känns skönt att Pao kommit in i en pappa period nu. :) Att ha barn är krävande och tar mycket av ens liv, men orkar man inte med te.x jobb innan man skaffat barn - då kommer det inte funka! Tack Jimmie! ♥

Nu ska jag försöka söva snuttiluttan. Sov en liten powernap nyss, men jag är också trött. Vore skönt att kunna gå upp tidigt någongång. ;) Haha! Blir tyvärr inga inlägg med kläder som ska säljas idag, så ni får hålla er till imorgon. Ha en bra kväll. Natti natt.

Förlovningar - en ungdomlig trend.

Ja, nu kommer då Jessica med sitt prat och tjat igen om förlovningar. ;) Haha! Men jag står för min åsikt om vad jag tycker om detta och nu ska ni få höra det åter igen, kan ju vara någon ny läsare som inte vet vad jag tycker och tänker om förlovningar bland ungdomar. ;) Att förlova sig betyder tydligen ingenting längre, det har faktiskt gått så långt att 13 åringar förlovar sig då de inte har en aning om hur deras liv kommer att se ut om 5-10år. Hur kan en 13åring veta att det är just den personen han/hon vill dela livet med? Ja, för en förlovning innebär faktiskt att man ska gifta sig med denne och dela livet i nöd och lust, i sjukdom och friskhet. Vad som än händer! Nu för tiden förlovar sig unga när de bara varit tillsammans i några månader och tror att det är ett tecken på kärlek. Visst det kanske är ett synligt tecken på att du har någon, men tror du verkligen att någon kan se vem du älskar genom en ring?! Nej precis. Att nyblivna föräldrar och äldre, även gravida förlovar sig kan jag förstå. Då kan man nästan förutse att de ska gifta sig i framtiden så det har jag absolut ingenting emot, tycker bara att det är bra. Men jag är emot unga i tonåren som förlovar sig om de inte verkligen har en orsak till det! Så, där fick ni min åsikt för jag tycker verkligen att förlovningar har gått till överdrift!

Måndag idag då och vad gör man? Jo. Vi har idag bäddat sängen, plockat in lite tvätt, packat upp alla julklappar och lagt var sak på sin plats, jag har även tagit mig an disken som var. Visst är man duktig? Haha! Kollade även igenom min garderob lite också och såg allt att det var lite kläder som jag inte använt på år och dar som jag ikväll (om det hinns med) ska lägga ut på bild i en alldeles egen kategori som ska säljas till ett hyfsat pris. Vad tycker ni om det va? ;) Haha! Har kläder som jag köpt i utlandet som jag ser att jag inte kan eller vill ha på mig längre. Haha.. Det är lite för "vågat" att ha på sig när man ska ut på krogen tillexempel. ;) Ja, nu låter jag säkert jätte tråkig men jag tänker allt behålla lite vågade kläder. Klart man vill ju ha blickarna mot sig på dansgolvet. ;) Nu har jag gett snuttan lite gröt så nu snart ska vi gå ut en sväng. Ha en bra dag och håll utkik efter "säljes" ;)

Funderar på nyårsfest? Hos min far? Hmmm.. Återkommer..