Det är bra, jäkligt bra, verkligen!!!!

Nu kommer ett klagoinlägg igen! Haha. Det är sjukt hur allt kan vändas uppochner på bara några få minuter. Morgonen började jätte bra, barnen var glada, Paulineh åt sn gröt med god aptit och Diesel gick runt lite sakta i gåstolen. Jag gjorde kaffe, tog in tvätten som vi så klantigt glömde ute igår! När kaffet var klart, gick jag till datorn nere för att skriva bloggen, vilket jag gjorde och la in bilderna på vagnen som ni kanske vet. Under tiden fick jag ha Diesel i knät och när inlägget nästintill var klart började han gråta hysteriskt. Hans ögon kunde han knappt hålla öppna, så jag tog flaskan med ersättning till hjälp men det funkade inte. Istället fick jag försöka vagga honom i famnen, lägga honom, ge han Nezeril näsdroppar, gå med han tills om började värka men nej, han skulle bara inte sova! Han grät och grät, i nästan en timma och när han väl hade somnat i min famn, börjar min dotter med sina hyss!! Hon får tag i Jimmies hårfärg och ska ta ut alla tuber och flaskor som ligger där i, och eftersom det är ganska farligt för små barn att vara i närheten utav hårfärg måste jag gå upp och säga till henne. Då skriker hon åt mig och Diesel vaknar, för att återigen börja gråta och inte vilja någonting. Inte heller ger han sig, heller inte Paulineh som bara står och skriker. Nu är klockan halv tolv och Diesel ligger i sängen och bara gråter. Paulineh ligger med här, men hon säger inte ett ljud längre. Jag tror hon är trött!

Just nu känner jag mig som världens sämsta mamma som inte ens kan få min son att sova! Hur sjukt är inte detta? Mitt hjärta bultar, av ilska, trötthet och ledsamhet. Inte för att han inte sover, eller för att jag känner mig som en dålig mamma, nej. Utan för att jag ständigt har två skrikande barn dag ut och dag in. Och jag avskyr verkligen folk som säger hur mans ka göra när de själva bara har ett barn eller har flera år emellan. För det är verkligen inte samma sak!! När ska folk förstå?! 

Båda kräver mycket uppmärksamhet, och jag kan inte bara sätta ner Diesel på golvet och säga "här, lek med detta medans mamma hjälper din syster.." Eller bestämma mig för att få en timmas egentid under dagen, för Jimmie klarar inte av att ha båda för han vet hur jobbigt det faktiskt är! Och visst är det en pappas uppgift att ha barnen då och då, men jag vill inte påfresta honom för mycket med tanke på hans hjärta. För jo, det ÄR verkligen så ansträngande att ha barnen! To.m jag får ont i hjärtmusklerna ibland när jag har båda barnen, då allt är stressigt och kaos hemma! Jag utsätter inte Jimmie för det, jag skulle inte klara mig utan honom om någonting hände med han.

Livet som två barns mamma, till två små är verkligen inte lätt och folk som säger hur de tycker man ska göra, som bara har ett barn eller större ålders skillnad emellan borde tänka sig lite för innan de yttrara sig. Nu menar jag inget elakt, att ni inte vet hur jobbigt det kan va att vara mamma, utan jag menar att det verkligen inte är samma sak, samma situation vi är i! Hade jag bara haft Paulineh, eller Diesel, eller om det hade skiljt lite fler år emellan, så någon utav dom hade kunnat vara lite mer "själv" hade jag levt på rosa moln!

Nu sover iallafall Paulineh, och Diesel lite halvt, men han gråter inte längre iallafall. Mitt huvud värker fortfarande från allt skrik och gnäll. Men jag tror jag vet varför Diesel är som han är. Kände i hans mun förut, och det börjar bli lite vasst i tandköttet nu. :)

Kaffe Kärring!

Enda sedan Paulineh fick provsmaka kaffe har hon gillat det, och det är inte alla barn som tycker om kaffe. Nu påstår jag inte att jag är stolt över att hon dricker kaffe, men jag tycker heller inte att det är fel att hon får smaka då och då. Hon ser oss dricka kaffe, och då är det klart att hon med vill smaka! Så, jag och min dotter är väldigt lika varandra, då vi båda som små, tyckte om saker som de flesta barn inte gillade. Idag kallar vi oss kaffe kärringar.

Igår tog jag mig friheten att fotografera vagnen, så här kommer det lite bilder på den och tillbehören.
 Hela vagnen.

Vagnen utan insatsen på den första bilden. Och på den andra med den mysiga insatsen i.

Sittvagnen ser ut såhär. Första bilden med halvt sittläge och andra med helt sittläge.

Skötväskan med fyra fack på första bilden, regnskydd och insektsnät på andra bilden.

Bromsar både fram, och på bakhjulen. Det kanske de är på alla nya?

Hel nöjd med vagnen och ångrar den inte för en sekund! Bra tradera. :)



Imorse tog jag på mig ett par jeans, men när jag såg att solen var framme klippte jag av dom till ett par jeans shorts. Ett bra beslut, då jag inte innan äger ett par shorts äns. :)


Och sist, men inte minst. En bild på våran jätte fina, rosa rosbuske som Jimmie satte i våras. Det kom även med en gräshoppa i bilden, så den bjuder jag på.


Nu ska jag ta och boka stugan på Öland. Ciao.

Besviken, lite sådär.

Min mor ringde för en stund sedan och talade om att stugan vi skulle hyra på Öland, redan var bokad de veckorna vi har möjlighet att åka. Men envis som jag är, så ska familjen iväg på semester till Öland. Antingen blir det en mini semester, om vi hyr stuga, tor-sön eller så hyr vi husvagn och då stannar vi mån-fre på Eriksöre camping. Detta resulterar i att semestern kan bli framåt flyttad ca en vecka, men vad gör det så länge vädret är fint..

Idag kom Diesels nya vagn hem, så vi ska alldeles strax få ihop den men först ska jag upp och väcka far och dotter som tog sig en liten powernap. Det gäller att passa på medans minstingen sover, haha!




Familjen Trälig

Ett liv. En familj. Evig kärlek.

RSS 2.0