Morfar på besök

Morfar Tommy kom hit en sväng förut, direkt efter jobbet. Ganska bra att man bor så nära, både honom och jobbet. Vi fikade lite och sedan följde jag och barnen med in till stan för vi skulle handla. Efter handladet stannade vi till på Sibylla och köpte med oss mat hem som vi sedan åt här. Efteråt drack vi kaffe igen, haha.
 
Han ville inte med till Danmark imorgon för han skulle på klubbmästerskap i fiske just imorgon. Men det visste ju inte jag när resan planerades. Dock lovade jag att köpa med en flaska likör till honom, om den nu finns men det hoppas jag. Vet ju precis vilken det är han vill ha. Och jag funderar på att köpa en likadan till mig själv. Får se om Jimmie går med på det, men han ska la försöka få med sig lite öl hem också antar jag. Vi får se.
 
Idag har Jimmie jobbat, vilket han gör än kan också tilläggas. Han ska jobba fram till åtta ikväll, men då är nog jag och barnen redan lagda till sängs. Iallfall barnen. Imorgon ska vi åka långt, och gå upp tidigt. Mitt alarm ljuder redan tjugo i fem. Inget jag längtar efter men helt klart värt det! Barnen är jätte spända på att få åka båten, som de längtar! Även om det max tar 20minuter över sundet så är det (nog) 20 långa roliga minuter för dom små. :)
Jag älskade det (gör än!) när jag var liten att åka över mellan Helsingborg - Helsingör. En del saker ska gå i arv. Hehe.
 
Det ska bli spännande att åka, det är trots allt över 6år sedan som jag var där nere sist. Och jag saknar det. Människorna, dofterna och spänningen som intar. Magiskt på något sätt. Men doften är det bästa! Ibland kan jag få den doften när jag är ute och går, men att få uppleva doften, och synen är en helt annan sak ihop.. Värdefullt..
 
Nej nu ska jag fortsätta fixa inför morgondagen. Matsäcken ska göras, väskor ska packas med lite extra kläder till barnen och lite annat skoj som vi ska ha med på vägen. Aja. Barnen är vana att åka bil, både långt och kort så resan kommer nog gå bra, även om de då och då kommer tröttna. Vi bullar upp med kuddar och täcken. Leksaker och godis. Och uppfyller deras huvuden med fantasier om båten dit och hem. Jaja. Ni får ha en bra helg, bloggen lär inte uppdateras mer nu under helgen och så får vi hoppas att båten inte sjunker under morgondagen. ;)
 

Jädra nackdumfan!

Ursäkta min vrede men min nacke tar kål på mig och inga värktabletter hjälper! Dessutom jobbar Jimmie eftermiddag och värken är som värst under kvällen! Det hjälper ju heller inte att min dotter idag/ikväll fått ett skrik/panik/gråt anfall.. Vill så gärna lägga mig i sängen, sova och vakna helt smärtfri imorgonbitti, men just nu är det nog bara rena drömmen.
Imorgon ska Jimmie jobba, eftermiddag dock bara till klockan åtta. Så jag hoppas att han orkar ta sig upp på lördag då vi far mot Danmark. Det är allt jag sett fram emot, allt barnen sett fram emot och som gjort de glada. Nedrans om han inte går upp alltså! Själv kommer jag gå upp halv fem för att få allt klart i tid. Packa matsäck och diverse saker. Hade hoppats på att vi kunde handla tillsammans imorgon men eftersom han jobbar får jag dra med mig barnen med morfar och handla, hem och inför resan. Hur nu det ska gå..
 
Nej jag tror inte att jag orkar skriva mer nu faktiskt. Måste massera min onda nacke lite till. Ciao

Inte utan min man ♥

Mina andetag är för dig, mitt hjärtas del bor hos dig!
På måndag är det 3år sedan vi förlovade oss och 5½år sedan det blev du och jag.
För varje dag som går blir känslorna allt starkare och vi vet att vi tillhör varandra.
Mitt hjärta kommer alltid att brinna för dig, det är dig jag har att tacka för,
för våra vackra barn vi har tillsammans, och fler ska det bli inom en framtid.
Du har hela mitt hjärta och mer därtill.
Jag älskar dig, min Jimmie ♥
 
2008 02 02 ♥
2010 09 02 ∞