Upp och ned, och lite till upp och ned..

Ja det var väldigt! Trodde jag skulle hinna få in bilderna ifrån semestern men det har visst inte lyckats bli av ännu. Det kommer väl i framtiden.. Jag har fullt upp. Planerar inför den kommande marknaden, eller planerar och planerar.. Jag fixar iordning till marknaden! (ta med kontanter för jag tar ej kort)

Men ikväll, gick pulsen upp, ett himla lyckorus i kroppen.. Snart, snart  är det dags. Som vi väntat och längtat. Jag avslöjar inte vad det är ;) . Ha tålamod! Haha. Någon kan säkerligen gissa sig till,
andra har inte en susning (med tanke på det ena och det andra..)
 
Jag har dock inte ork att skriva så mycket ikväll för hjärnan har gått på högvarv hela dagen och äntligen sover barnen och jag kan också krypa till kojs. Natten som var kom jag inte i säng förrän kvart i tre.. Dagarna gör mig uppgiven.. Två barn, 3års trots och 5års trots. Jippi! Varje dag är den andra lik, men ändå olik. Det är bråk, det är skrik, det är gråt, det är tjat, det är gnat, det är "nej jag tänker inte..", det är "mamma, jag är törstig.." , det är himla mycket krokodiltårar. En småbarns mammas vardag med andra ord. :)
 
Nu ska jag inte tråka ut er mer och vi får se när mer blogg inlägg orkar skrivas och när bilder kommer upp. Natti.

Jag hinner inte..

Nej jag hann inte att lägga ut bilderna från semestern som jag sa att jag skulle försöka med, men vi får se om det hinns med idag. Det är fullt upp här hemma fastän jag inte jobbar utan har sommarlov ett tag till. Men hemmet ska också hinnas med och barnen. Igår städade vi under förmiddagen och jag måste erkänna att det är lite för varmt för att vara ute. Man blir så slö.. Mycket skönare att vara inomhus. Men visst vi är ute också, mot eftermiddagen/kvällen. Idag ska jag tvätta, så då kommer vi att vara ute en hel del för jag vill gärna soltorka tvätten. Har dock lite att göra innan, lite jobb faktiskt ;) . Det blir lite då och då, men jag klagar inte!
Det är roligt att jobba, med mitt jobb.
 
Igår fyllde vår tjejja hela 5år! Förstår inte vart dessa fem år har tagit vägen! Fem år sedan vår tösa kom, fem år sedan jag förlöste mitt första barn.. Hade lite kalas igår med mormor, morfar och moster Therese med barn. Åt tårta, drack kaffe och åt lite kakor. Tösan blev himla glad över sina presenter :). Den 2.e augusti blir det ännu ett kalas med lite fler människor på besök.
 

Och eftersom jag är lite seg med semesterbilderna kan jag lägga in några små, försmak, smygtitt..
 
 
 

Lite blandade bilder, inte i ordning men som sagt en liten förtitt, haha.

En snabbis ikväll.

Tiden går fort när man har roligt och imorgon tar vardagen fart återigen. Längre än ett år till nästa familjesemester.. Men vi misströstar ej, för kommande vecka har mycket mycket mycket att komma med. Och om tid/ork finns kommer även lite semester bilder och text. Även lite om höstens planer, om företaget etc.etc. Ljust nu ser saker lite ljusgrått ut, 50/50 så att säga. Funderar mycket krig allt och hoppas man finner en bra och givande lösning. Mest tycker jag synd om min.älskade man som ska tillbaka till slitet imorgonbitti. Jag har blivit lite bortskämd av honom nu när han haft semester.. Vi kommer sakna honom här hemma! Barnen har fortfarande sommarlov i ca 6 veckor till så vi försöker njuta in till sista sommardagen iallafall.  Semestern gick alldeles för fort i år! Nej nu ska jag somna för inatt och försöka vakna med ett leende. Trevlig kväll.