Hejdå!

Nu börjar vår semester, äntligen! Snart kommer min far in och hämtar oss tre, så vi tillbringar dagarna, fram till torsdag hos min far, för att sdan bege oss mot det vackra Öland. Och vi hoppas vädret är med oss!

Imorgon får vi dessutom träffa våran älskade tjejja igen, och som jag saknat henne!!!!! :)  ♥♥

Har en nyhet att berätta om Diesel också, han stod för första gången själv idag! Mot stöd förstås.. Och jag lyckades ta en bild på det! Stolt mamma, ja! Hihi. Dock stod han och ryckte i en växt, men vad gör väl det?! ♥

Nu säger vi hejdå! :)

Grillkväll kryddad med besök!

Nu väntar jag in killarna som ska komma, en utav dom är självfallet min man då! Haha, den andra är filuren Kim. De är på Ica och köpet kött, och hämtar Kims vovvsing, Jocke som också ska vara med på vårat lilla grillpartaj. Nej nu hör jag dom, bäst att avsluta mitt skrivande, känns lite fel att sitta vid datorn när vi har besök. Mja. Hej!

Nu har hon åkt. :'(

Och gud vad det känns i mammahjärtat! Det är första gången min tjejja åker ifrån oss, så länge! Nu kommer hon inte hem förrän på måndag, kanske söndag om vi saknar henne för mycket. Fy! Men det är ändå skönt att vi får lite tid själva, och kan göra saker som vi annars har fått lagt bakom oss. Diesel har dessutom varit en riktig ängel, tror att han också tycker det är skönt att få lite lugn och andrum utan syrran sin, även om det låter taskigt..

Imorgon ska vi städa, för att på kvällen få besök utav Kim och hans flickvän skulle kanske dyka upp. Det ska bli trevligt. Vi var på systemet förut, och Jimmie köpte hem en låda öl och jag fick en flaska vin. Men det räcker med ett glas för mig, eftersom vi har vår minsting hemma måste en utav oss ha koll på läget ialla fall. :) Det blir skoj!

Nej nu ska jag gosa med plutten och lyssna på lite musik. Och ett glas vin! Go'kväll