Lördag & ikväll blir det partaj med flickorna.

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev här igen. Haha. Men jag hinner inte med. Det är fullt upp. Är det inte barnen, så är det jobb, och är det inte jobbet då är det hemmet. Allt går i ett. Ikväll ska jag i alla fall ut och tumla runt med fina vänner/mammor. Jag och två till, så vi ska först till Sofia sedan åker vi vidare till Västervik, äter lite och sedan ska vi skaka våra lurviga..  :)
 
Igår var Jimmie och köpte en veteranare.. Så nu har vi två glada pojkar hemma. :) Han måste ju också få något eftersom jag får en helkväll med flickorna ;) .
 
Äsch. Nu avslutar jag. Ska dricka mitt kaffe och förbereda. Lika bra att va ute i god tid, mohahaha. Ciao.

 
 
 

Igår kom våra ringar..

Den översta.
 
Kanske ska säga god morgon också. Jimmie väckte mig vid halv fem, strax innan han åkte till jobbet och då när alarmet ljuder ca 1½ timma senare  är man väldigt trött.. Haha. Men barnen vaknade till efteråt. Så nu äter de frukost och jag dricker kaffe. Idag är det en himla massa pappersarbete att fixa, allt ska va färdigt när jag åker till Skatteverket (ja, det blev ändrat så den 9.e ska Jag dit istället). Mycket papper. Många pärmar och papper att gå igenom.. Upp till huvudet. Fast å andra sidan brinner jag för mitt företag så jag klagar inte. Har även börjat fixa till marknaden, mina smyckesdisplayer, så nu ska jag bara ställa upp allt och fota för att komma ihåg hur allt ska va på marknaden. Det kommer gå i matt svart kan jag avslöja. :)
 
I eftermiddag ska Paulineh och jag gå hem till Cassandra och leka. De lekte lite i fredags innan vi åkte, då Cassandra kom hit. Sedan hade vi lite lekkamrater hos oss igår (ute) som de lekte eller bråkade lite med ;). Men det är roligt att de börjar få lite kompisar. Dock släpper jag inte iväg barnen ensamma, jag måste vänja mig lite  vid livet här, haha. För er som inte vet, så är Cassandras mamma och jag vänner sedan ett xx antal år tillbaka. :) Och så brukar grannpojkarna komma hit för att leka, samt vår hyresvärd Patriks barn någon gång.
 
På lördag ska jag ev. ut med Sofia (Cassandras mor) samt en till mamma härifrån Frödinge. Det ska bli jätte skoj! Var så länge sedan jag var ute och tumlade runt, speciellt i lilla Vimmerby. Sist var ju innan jag var gravid med Paulineh. Tiden går.. Haha. Men jag behövert!
 
Nu ska jag göra ve mig och se till att mina pussungar äter upp sin frukost. Ciao.
 

Varm och solig helg.

 
Vi var i Västervik i fredags och handlade på Maxi och Biltema. I lördags var vi hemma hos min far, barnen lekte, gungade, hoppade på studsmattan och lagade mat, Jimmie njöt utav solen och min far hjälpte mig att tillverka smyckesdisplayer till marknaden. Målade dom och idag ska jag fortsätta måla, då det inte riktigt hann att bli färdigt sedan hade jag grejer hemma som också skulle målas. Så idag blir det en målar- & städdag. Vi hinner nog vara ute och leka lite med.
 
Igår blev det att laga bilen, fast det fick Jimmie göra själv. Han tog loss fjädern och fixade till det. Men kopplingen låter något förskräckligt så det börjar bli tid att byta.. Inte billigt.. Sedan hjälpte Jimmie min far med hans bil. Vi tog med oss picknick och åkte till Västervik under söndagen också, vi stannade vid en härlig lekpark, där barnen fick leka fritt medan vi drack kaffe och åt bullar/kakor. Självklart kom barnen springandes lite då och då för att fika ;).
 
På kvällen bestämde morfar Tommy sig för att köpa en husvagn - en som stått här utanför oss på baksidan. Han blev så lyrisk och allt han tjötade om igår kväll var den där husvagnen. ;) Men till att börja med ska han bara ha den hemma, inte på semester osv.. Men nåt år blir det kanske så.
 
Mammas hjärtan!!
 
Och förra veckan fick vi åka in till tandläkaren med Paulineh då hon fått en blåsa över sin framtand som hon slog i för år sen. Den har alltid varit mörk, men det var inget farligt. Dock blev det lite mer akut nu när det uppstått en blåsa över den. Så nästa vecka ska hon dit och få kolla på alla saker de ska använda när de drar bort tanden. Och hon säger att hon inte är rädd (tror mer mammsen är nervös...)
 
Så är det. Nu ska jag joina mina goingar till ungar. Ciao.