Usch! Nu är det mycket..

Ja fy. Idag är det en sådär jobbig dag, då saker och ting behövs göra. Det ska diskas, tvätt ska läggas in, det ska badas/duschas, det ska tas fram kläder, slängas skräp, göra inköpslista till affären - men hur ska jag orka med det? Jag orkar knappt gå till köket och fylla på en ny kopp kaffe! Jo, så illa är det idag. Om det beror på den konstigt jobbiga natten eller på tok för lite mat, har jag ingen aning om och kan heller inte sitta och fundera ut det. Jag får väl helt enkelt prova mig fram som med allting annat. Och nu har min dotter fått spel med. Hon slänger ut allt från alla lådor! .. Så nu var det fixat! Men mycket gråt och skrik.. Fy! Biter ihop.. Nu kröp hon ihop i soffan, med kudde och täcke. Hm. Febern kanske börjar komma tillbaka?!

Natten som kommer, kommer jag utsättas för en ordentlig prövning då Diesel ska sluta med sin välling helt nattetid! Jag har fått lite tips och råd, har läst på och präntat in det i skallen på mig själv så nu ska detta bannemig ge utslag. Hans gråt och skrik kommer ta på mig psykiskt och jag kommer vara helt död imorgon av trötthet och utmattning. Så, kära bloggläsare imorgon blir det kanske inget inlägg. Jag lär nog vila eller klunka kaffe. Det ska funka följande; Varje kväll, innan nattning kommer hans sista mål inte bli gröt, utan välling, eller lite gröt och lite välling eftersom jag inte vill ta bort det helt än. Under natten kommer han vakna, antingen kommer det fungera med att bara stoppa in nappen och vagga på rumpan, eller så kommer han skrika och gråta så att jag får gå upp med honom. Eller så skriker han ett tag, för att sedan somna om igen. Jag kommer vara arg, sur och ilsk. Men det får absolut inte gå ut över Diesel! Imorgon behöver jag verkligen Jimmies hjälp, iallafall med att ta Paulineh till dagis osv för det kommer jag absolut inte ha ork eller lust med. Natten kommer bli rena rama helvetet, följt utav två nätter efter det med samma helvete igen. DÅ prövas man, och jag kan inte annat än att stå ut och jag får inte ge upp!! Jag måste erkänna, att jag är lite rädd för detta och inatt kommer jag verkligen att ångra mitt beslut men jag får inte ge mig. Det är nu eller aldrig.

Nej nu känner jag att lite styrka har intagit min kropp, så nu ska vi diska och lägga in tvätt! Nu Jäklar kör vi..

Diesel 110929.

Här kommer lite bilder på Diesel som är tagna idag. 110929. Då han är 8 månader och 3 dagar.
Det gäller att ta tillfällena i akt, och idag fick jag chansen att fota en smått febrig Diesel.
(Hans 3.e tand spricker ut vilken dag som.)

 
Vår duktiga kille! Tänk att tiden går så fort? Att den bara kan, helt ofattbart för mig. Från första stund, då han föddes visste jag att tiden skulle gå otroligt fort, med tanke på Paulineh. Men det känns som om det går lite för fort, som om jag inte riktigt hann med att veta vad som egentligen hänt? Han är stor nu.

Läggdags

Nu säger vi alldeles strax godnatt för idag. Diesel sover redan, han somnade i min famn så trött var han och Paulineh väntar hysteriskt på att få se film nu. När väl tösen somnat, smyger jag in och lägger Diesel i sin säng. Och inatt har jag spätt ut vällingen för att prova på den teorin igen. Kanske, kanske så funkar det. Jag hoppas!

Familjen Trälig

Ett liv. En familj. Evig kärlek.

RSS 2.0