Gotland & den underbara familjen Åkerbäck ♥

Här kommer lite bilder (långt ifrån alla!) från vår vistelse på Gotland hos min svägerska och hennes familj ♥Första dagen åkte vi och badade vid ett jätte fint och trevligt badställe vid havet, inte så långt ifrån Väte. 
Angelica och barnen var också med, vi också såklart. 
 
 
 
Denna alpacka, Ecco, finns tyvärr inte på vår jord längre. För ett par veckor sedan fick hon fara upp till Alpacka himlen. ♥ En utav de honor som gick precis utanför stugan. 
 

Ursäkta att bilderna hoppar lite. Här är vi tillbaka till det fina badstället med de mysiga båtstugorna. Tösan i bild, hon hade ögoninflammation under denna tid. Men med mamsens solglajjor fixade det sig bra. :) 
 Påvägen mot Klintehamn. 


 
Här är stugan vi bodde i, snett åt höger, framtill, har Angelica och familjen sitt hus. På höger sida av denna stuga går honalpackorna och på vänster, som ni ser  bild, har vi den vackra och stora hanen, Ceasar. Min favorit ;) Här tog vi med Julie och Elsa till havet för lite kvällsbad. :) 
 


Här är fina Ceasar igen :) Vi besökte Lummelundagrottorna också. 
 
 Vi tog en promenad och letade strandfynd. Ett måse när man är vid havet :) 
 
 
 
Sedan hade vi en tjej som blev 7år också. Lilla hjärtat, Paulineh :)Paulineh stannade hemma en dag, medan jag, Diesel och papsen åkte på traktorpulling. Diesel fick då äran att sitta i Team Åkerbäcks traktor ;) 
 Under lördagen var det fixat med fest och vi grillade ett helt lamm. Det var super gott! Och så fick vi prova på Gotlandsdrickan som Urban och Angelica hade gjort. Jag tyckte mest om den dagarna innan, när den inte var så stark ;)Och här har vi fina Ceasar igen. :)En strand bild på Diesel får avsluta detta inlägg :) ♥